Näitusel 'Eesti noorte objektiivis' on vaatamiseks väljas Vabariigi 90. aastapäevaks korraldatud fotokonkursile laekunud noorte vanuses 13-26 tööd. Konkursi teemaks oli huvitav, ilus, põnev koht või situatsioon Eestis.
Kokku laekus 224 tööd 60-lt erinevalt autorilt, millest näitusele pääses 50 parimat.
Blogis saab näha pea kõiki töid, mis saadeti konkursile. Märge sellekohta, kas antud pilt jõudis näitusele või finaali asub pildi all olevas tekstis.
Näitus 'Eesti-noorte objektiivis' on rändnäitus. Näituse avamine ja tähtsaim asukoht on Tallinna Linnakantselei teenindussaali akendel. Kui soovite näitust 'Eesti-noorte objektiivis' näidata ka oma asutuse ruumides, siis tuleb võtta ühendust järgmistel aadressidel erko@taninfo.ee või jarve@taninfo.ee

NB! Lubatud ja väga oodatud on kõik kommentaarid fotode ja blogi kohta. Nii saame meie kui ka noored fotograafid tagasisidet tehtud tööle.

NB! Blogist "Eesti noorte objektiivis" on plaanis koostada Tallinna Noorsootöö Keskuse fotokonkurseid koondav fotopank. Lisaks soovime moodustada noori fotograafe tutvustava nimekirja. Hetkel on võimalik tutvuda konkursite "Eesti noorte objektiivis" ja "...kiire..." töödega.

Wednesday, February 27, 2013

Šimpans näeb kõikjale


Gerlind Kask 23a.

Canon EOS 400D Digital

Foto savutas konkursil 21. koha

1 comment:

Anonymous said...

Noppeid žürii kommentaaridest:

Egle Aas - mõnusa tegelase oled fotole püüdnud, kuid katseta ka teistsuguste foto kadreeringutega. Näiteks kui ahv ei oleks nii foto keskel, kas siis mõjuks foto teist moodi? Ja väga tore oleks, kui ka fotol sõrmi-käsi-jalgu-päid ei amputeeritaks sunniviisiliselt.

Lörinc Thurnay - Cool facial expression and pose, very human, like a model! You had a good eye for the lights as well. The background and the texture of the monkey's hair is nice. The picture could use a more space on the top and the bottom, it too boxed in like this. It would be good to see the left hand and some breathing place on the top. Also, when the "model" looks on the right, it's usually good to leave more empty space on her/his right, because we would like to follow his eye. Instead of being in the center, slightly on the left, it would have been better to compose him into the right third of the image. All in all, I like it a lot!