Näitusel 'Eesti noorte objektiivis' on vaatamiseks väljas Vabariigi 90. aastapäevaks korraldatud fotokonkursile laekunud noorte vanuses 13-26 tööd. Konkursi teemaks oli huvitav, ilus, põnev koht või situatsioon Eestis.
Kokku laekus 224 tööd 60-lt erinevalt autorilt, millest näitusele pääses 50 parimat.
Blogis saab näha pea kõiki töid, mis saadeti konkursile. Märge sellekohta, kas antud pilt jõudis näitusele või finaali asub pildi all olevas tekstis.
Näitus 'Eesti-noorte objektiivis' on rändnäitus. Näituse avamine ja tähtsaim asukoht on Tallinna Linnakantselei teenindussaali akendel. Kui soovite näitust 'Eesti-noorte objektiivis' näidata ka oma asutuse ruumides, siis tuleb võtta ühendust järgmistel aadressidel erko@taninfo.ee või jarve@taninfo.ee

NB! Lubatud ja väga oodatud on kõik kommentaarid fotode ja blogi kohta. Nii saame meie kui ka noored fotograafid tagasisidet tehtud tööle.

NB! Blogist "Eesti noorte objektiivis" on plaanis koostada Tallinna Noorsootöö Keskuse fotokonkurseid koondav fotopank. Lisaks soovime moodustada noori fotograafe tutvustava nimekirja. Hetkel on võimalik tutvuda konkursite "Eesti noorte objektiivis" ja "...kiire..." töödega.

Thursday, February 28, 2013

Valgus ja vari


Rauno Kalda 25a.

Foto saavutas konkursil 2. koha

1 comment:

Anonymous said...

Noppeid žürii kommentaaridest:

Kai Kulbok - Valguse langemine super. Sellel pildil on mingi salapära ning see nagu elab. Kujutlusvõime hakkab tööle et sajab uduvihma, kohe on kuulda prügikasti kolinat, maja tagant jookseb välja kass ning kuskilt on kuulda magava a-sotsiaali äginat.

Johanna-Mai Vihalem - Meeleolukas kontrast, ilusad detailid pimeduses. Julge ja õnnestunud kompositsioon, prügikast ja auto räägivad huvitavat lugu.

Egle Aas - tugev foto just kompositsiooni poolest.

Paloma Pérez - It´s perfect for the topic of the concurse because you look it feeling fear for someone will come.

Dimitris Vrakas - I find a strong sense of cinematograophy on this photo . the shadows , the half hidden car, the reflection of the light and the darkness all these things create an atmosphere that invites you to get into it. I'm jealous of this photo!

Juta Kübarsepp - väga filmilik ning dramaatiline valgus ja vaatenurk.

Triinu Künstler - Nagu stseen mõnest filmist, veidi ärev ja ähvardav. Salapärane prügikast viimases valgusvihus samas jääb midagi nagu puudu.

David Travnicek - This one was for me on the edge it is missing a reason why I should be looking at it, but still I have to admit as it have some hidden point.