Näitusel 'Eesti noorte objektiivis' on vaatamiseks väljas Vabariigi 90. aastapäevaks korraldatud fotokonkursile laekunud noorte vanuses 13-26 tööd. Konkursi teemaks oli huvitav, ilus, põnev koht või situatsioon Eestis.
Kokku laekus 224 tööd 60-lt erinevalt autorilt, millest näitusele pääses 50 parimat.
Blogis saab näha pea kõiki töid, mis saadeti konkursile. Märge sellekohta, kas antud pilt jõudis näitusele või finaali asub pildi all olevas tekstis.
Näitus 'Eesti-noorte objektiivis' on rändnäitus. Näituse avamine ja tähtsaim asukoht on Tallinna Linnakantselei teenindussaali akendel. Kui soovite näitust 'Eesti-noorte objektiivis' näidata ka oma asutuse ruumides, siis tuleb võtta ühendust järgmistel aadressidel erko@taninfo.ee või jarve@taninfo.ee

NB! Lubatud ja väga oodatud on kõik kommentaarid fotode ja blogi kohta. Nii saame meie kui ka noored fotograafid tagasisidet tehtud tööle.

NB! Blogist "Eesti noorte objektiivis" on plaanis koostada Tallinna Noorsootöö Keskuse fotokonkurseid koondav fotopank. Lisaks soovime moodustada noori fotograafe tutvustava nimekirja. Hetkel on võimalik tutvuda konkursite "Eesti noorte objektiivis" ja "...kiire..." töödega.

Thursday, February 28, 2013

Sa oled alles liiga väike!


Keiri Kallas 20a.

Nikon D3000  18-55 VR KIT objektiiv

Foto saavutas konkursil 6. koha

1 comment:

Anonymous said...

Noppeid žürii kommentaaridest:

Marilyn Jurman - väga hästi tabatud kontrast. natuke nukker, natuke armas

Dimitris Vrakas - I think the composition and the theme are both brilliant and the photo gives time & space to the viewer to think the contrast and the similarities between the legs and the ball, the sizes and the shapes. For me works like that these legs are not ready for kicking the ball by the defending position and the size of the legs, but we all know that one day the ball will be the victim for these legs. Great!

Juta Kübarsepp - jutustav.

Mikk Rand - pilt on tähendusest tiine. nunnud lapsejalad ja äramängitud, vana ning kulunud pall ja siis need jalad isegi ei ulatu pallini. kas noorus üldse ulatub traditsioonidest nii aru saama nagu neid eelnevalt on ellu viidud? või ikka interpreteerivad oma...hea küll. las need tähendused olla nagu on, ilmselgelt on võimalik pilti ka hoopis muudmoodi hakata lahti mõtestama, kuid lisaks sellele, mis lugu me pildi juurde ise tahame mõelda, on oluline veel pildi faktuur ja seesinane on selline mõnusalt "täidlane". ja samas lihtne. ei midagi ülearust.

Lörinc Thurnay - Very cinematic picture, it tells a story. The balance between the big old worn out football and the kid's legs is smart, and the lo-fi look fits with the subjects. I wish it was a bit brighter, there is too much clipped-out black for the computer screen. Also, the legs feel a bit incomplete without the kneecaps - crop a little higher and the balance will be perfect!

Ilona-Evelyn Rannala - pildis on sõnumit ja muhedat huumorit.

Pille Küngas - pildil on kõik paigas! Tegevus on toimunud, mitte ei ole leitud rekvisiite (pall, vanker), et ilus oleks!