Näitusel 'Eesti noorte objektiivis' on vaatamiseks väljas Vabariigi 90. aastapäevaks korraldatud fotokonkursile laekunud noorte vanuses 13-26 tööd. Konkursi teemaks oli huvitav, ilus, põnev koht või situatsioon Eestis.
Kokku laekus 224 tööd 60-lt erinevalt autorilt, millest näitusele pääses 50 parimat.
Blogis saab näha pea kõiki töid, mis saadeti konkursile. Märge sellekohta, kas antud pilt jõudis näitusele või finaali asub pildi all olevas tekstis.
Näitus 'Eesti-noorte objektiivis' on rändnäitus. Näituse avamine ja tähtsaim asukoht on Tallinna Linnakantselei teenindussaali akendel. Kui soovite näitust 'Eesti-noorte objektiivis' näidata ka oma asutuse ruumides, siis tuleb võtta ühendust järgmistel aadressidel erko@taninfo.ee või jarve@taninfo.ee

NB! Lubatud ja väga oodatud on kõik kommentaarid fotode ja blogi kohta. Nii saame meie kui ka noored fotograafid tagasisidet tehtud tööle.

NB! Blogist "Eesti noorte objektiivis" on plaanis koostada Tallinna Noorsootöö Keskuse fotokonkurseid koondav fotopank. Lisaks soovime moodustada noori fotograafe tutvustava nimekirja. Hetkel on võimalik tutvuda konkursite "Eesti noorte objektiivis" ja "...kiire..." töödega.

Thursday, February 28, 2013

Volga


Triin Erg

Foto saavutas konkursil 7. koha

1 comment:

Anonymous said...

Noppeid žürii kommentaaridest:

Toomas Vardja - Midagi on selle pildi juures, mis tekitab isu see välja printida ja seinale panna. Super, et autor ei ole liigse kontrastiga pilti ära rikkunud.

Paloma Pérez - I like so much the composition, the lines, the color and the quality. It´s not my favourite because the topic doesn´t say to me anything.

Juta Kübarsepp - hea fookus ja meeleolu.

Mikk Rand - vaikelu. idüll. ainult asi iseeneses. millised jooned, millised varjud ja milline valgus. mõnus tonaalsuse üleminek, mõnus kompositsioon. Kui oled oma kätega vanu sõidukeid katsunud, siis tuleb sellise pildi puhul see tunne kohe ka sõrmedesse. justkui poleks nagu midagi - aga tegelikult: kõik on paigas,

Triinu Künstler - Atmosfäär on mõnus, detalid ja teravus paigas ning mustvalgele leitud hea põhjendus, vana volga sobib selleks surepäraselt.

Lörinc Thurnay - Professionally composed and executed picture. The old luxury car's prestige and shine is emphasized with the tones and the out-of-focus reflections from the window, the buttons on the dashboard. The right angle you used gives it a feeling - looks like as if you took the picture while just sitting in for the first time. The only thing is... a beautiful old car is an easy and good enough subject if you want to take a picture that is pleasing to the eyes - but not really exciting.